NB I

Ismét Kispesten a korábbi gólkirályjelölt – HIVATALOS

Danilót bejelentette a Honvéd.

Régi ismerőst köszönthetnek a Budapest Honvéd FC szurkolói: visszatért a klubhoz Danilo Cirino de Oliveira vagy egyszerűen csak Danilo, aki korábban 2010 és 2011 között már volt a kispestiek játékosa.

A csatár már több napja a Honvéddal edzett és bár eleinte a hírek arról szóltak, hogy a vörös-feketék csak edzéslehetőséget biztosítottak nekik, a klub hétfő délután végül bejelentette: két évre szerződtette a 30 esztendős támadót.

– A brazil támadó 2006-ban a lengyel Pogoń Szczecin csapatánál kezdte légiós-pályafutását, majd a cseh FK Pribram, és a szlovák Spartak Trnava gárdáját erősítette, ezután került Kispestre. 2010. augusztus 7-én az MTK ellen mutatkozott be a színeinkben. A Honvédban 40 bajnoki meccsen 19 gólt szerzett. Utoljára 2011. november 25-én a Haladás ellen játszott piros-feketében. Távozása előtt, 2011 őszén 14 góllal vezette az NBI góllövőlistáját. 2012 januárjában a svájci FC Sion csapatában folytatta pályafutását. A helvétek után több országban is megfordult, többek között Ukrajnában, Oroszországban, Thaiföldön, Kazahsztánban és az Egyesült Arab Emirátusokban – írja a klub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik