NB I

Válogatott játékost igazolt a Mezőkövesd

Hátvéddel erősített a borsodi csapat.

A Rangadó.hu információja szerint a Mezőkövesd Zsóry FC csapatában folytatja pályafutását Lázár Pál, aki az előző idény őszi szezonjában a Diósgyőri VTK-t erősítette, majd januártól családi okokra hivatkozva félbeszakította pályafutását. Honlapunk információit az nso.hu és a csakfoci.hu is megerősítette, utóbbi portálnak nyilatkozott a hatszoros válogatott hátvéd a visszatérésről.

– Januárban, a családommal együtt hoztam meg a döntést, ezt a félévet mindenképpen a családommal kellett töltenem, hogy miért, arról bővebben nem szeretnék beszélni, nyomós oka volt – mondta a csakfocinak Lázár. – Jól éreztem így magam a bőrömben, és ha nem töltöttem volna ezt a hat hónapot a családommal, bizonyos dolgok nem oldódtak volna meg. Az elmúlt két hónapban aztán már láttam, hogy rendeződni fognak a dolgok, amiket terveztem, jól alakulnak a dolgok. Két hónapja beszéltem a menedzseremmel, hogy nézzen nekem csapatot – folytatta a jobbhátvéd, majd arról is beszélt, miért éppen a mezőkövesdieket választotta.

– Az tóbbi két hónapban a Mezőkövesddel jutottunk el erre a szintre, az elmúlt 2-3 hétben pörögtek fel az események. A kövesdiek is csak úgy akartak igazolni, hogy előtte láttak engem, ami teljesen normális, hiszen senki nem tudja, hogyan edzettem az utóbbi fél évben. Részt vettem a pénteki edzésen, nevezhetjük akár próbajátéknak is, megnézték, hogy milyen állapotban vagyok, egészséges vagyok-e, szerencsére mindent rendben találtak. Este, háromnegyed 11-kor megegyeztünk, és alá is írtunk – nyilatkozta a 29 éves focista.

Olvasói sztorik