NB I

Sima Mezőkövesd-siker a Gyirmót ellen

Megkezdték az edzőmeccsek sorát a felek.

Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry FC – Gyirmót FC Győr 4-1 (1-0)
Bánka Kristóf Sportcentrum
Mezőkövesd: Tujvel – Farkas, Hudák, Pillár, Gohér – Keita, Tóth B., Baracskai, Brasen – Strestík, Novák. Vezetőedző: Radványi Miklós
Gyirmót: Sebők – Présinger, Lengyel D., Lázár P., Németh Zs. – Kiss M., Meszlényi, Nagy P., Szegi – Pataki, Szőcs. Vezetőedző: Molnár László
Gólszerzők: Novák, Veszelinovics, Köböl, Heffler N., illetve Simon A.

Az NB II-be kieső Gyirmóttal csapott össze edzőmeccsen az élvonalbeli rajtra készülő Mezőkövesd az újpesti edzőközpontban. Két új név is felbukkant a mezőkövesdi meccskeretben: Tomas Majtan és Rajmund Mikus is a listán szerepelt a kövesdi Twitter-oldal bejegyzése szerint.

Az első félidőben egy kövesdi találatot hozott a meccs: a nemrég igazolt Novák Csanád góllal debütált új csapatában. Veszelinovics folytatta a gólok sorát: találatával már magabiztos előnyre tett szert az NB I-es csapat.

A mérkőzést a Salgótarjánból érkező Köböl Máté döntötte el: 3-0-ra vezetett már Radványi Miklós csapata az alacsonyabb osztályú rivális ellen. Heffler Norbert 18 méteres lökete is utat talált a kapuba (4-0). A végén még Simon András szépített: 4-1-re nyert a Mezőkövesd.

Olvasói sztorik