NB I

Meglepte a bajnokot a Balmazújváros

A Honvéd egy 2-2-es döntetlennel kezdte meg felkészülését a BL-selejtezőre.

Felkészülési mérkőzés

Budapest Honvéd FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2-2 (2-2)
Bozsik-stadion, 700 néző. Játékvezető: Bogár G.
Honvéd: Horváth A. – King, Baráth, Lovric, Laczkó – Tömösvári, Nagy G., Kamber, Koszta – Eppel, Lanzafame. 2. félidő: Horváth A. – Villám, Bora, Bobál D. (Deák, 89.), Varga M. – Csábi, Göblyös, Bíró Á., Banó-Szabó – Kabangu, Danilo. Vezetőedző: Erik van der Meer
Balmazújváros: Horváth – Bokros, Andric, Tamás L., Virág, Kovács Á., Batarelo, Haris, Nen, Vólent, Fekete. Vezetőedző: Horváth Ferenc
Gólszerzők: Koszta, Lanzafame, illetve Farkas Á., Vólent

Első edzőmeccsén az újonc Balmazújvárost fogadta a bajnok Budapest Honvéd. Mindkét csapat kispadján új edző debütált: a kispestieket most küldte először csatába Erik van der Meer, míg a balmazi kispadot nemrég Horváth Ferenc vette át.

Meglepte az újonc a BL-re készülő hazaiakat: Farkas és Vólent góljaival gyorsan 2-0-s előnyre tett szert. Koszta Márk szépített, majd Lanzafame büntetőből egalizált – foglalta össze az első félidő fő eseményeit a kispestiek Facebook-oldala.

A második félidőben már visszavettek a tempóból a csapatok – legalábbis ami a gólszerzést illeti: maradt a 2-2. Játéklehetőséghez jutott a kispestieknél a jelenleg csapat nélküli Danilo is, de a korábbi gólvágó sem tudott a kapuba találni: döntetlennel kezdték a felkészülést a csapatok.

Olvasói sztorik