NB I

Nem okozott gondot a DVSC-nek a szlovák ellenfele

A visszatérő Sós Bence duplázott a Lokiban, kétgólos győzelem a Michalovce ellen.

Felkészülési mérkőzés

Debreceni VSC – MFK Michalovce (szlovák) 3-1 (2-0)
Debrecen-Pallag, játékvezető: Takács J.
DVSC: 1. félidő: Nagy S. – Kuti, Kinyik, Szatmári, Barna – Filip – Jovanovic, Tőzsér, Bíró P., Sós – Takács T. 2. félidő: Kovács P. (Szabados 70.) – Nagy Z., Szilvási, Mészáros, Balogh K. (Völgyi 70.) – Varga K., Csősz, Szekulics, Nagy K. (Djelmic 70.) – Holman – Könyves (Vidmar 80.) Vezetőedző: Herczeg András
Gólszerzők: Sós (10., 34.), Holman (82.), illetve Danko (60.)

Szombat délután lejátszotta az idei nyár felkészülési időszak első edzőmérkőzését a Debreceni VSC, amely ellenfele a szlovák MFK Michalovce volt.

A hajdúsági együttes már az első félidőben kétgólos előnyt harcolt ki, mindkét gólt a Mezőkövesd Zsóry FC-től visszatérő Sós Bence szerezte. Először egy kipattanót váltott gólra a 23 éves játékos, majd Jovanovic beadását fejelte a hosszúba. Sós még egy tizenegyest is kiharcolt, ám azt Tőzsér Dániel elhibázta a 23. percben. A második játékrész elején szépített a nagymihályi csapat, ám egyenlítésre már nem futotta erejükből, sőt, a 80. percben Holman Dávid révén – a próbajátékon lévő Miha Vidmar adta a gólpasszt – még egyszer betalált a magyar csapat, kialakítva így a 3-1-es végeredményt.

A DVSC jelenlegi állás szerint az NB II-es Kisvárda Master Good ellen játssza a következő edzőmérkőzését július 1-jén hazai környezetben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik