NB I

Két tizenegyessel verte horvát ellenfelét a Vidi

Harmadik nyári felkészülési meccsét is megnyerte a fehérvári csapat.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Videoton FC – NK Inter Zapresic (horvát) 2-0 (1-0)
Stegersbach, Ausztria
Videoton: Horváth (Zöldesi, 59.) – Szolnoki, Mocsi, Vinícius (Bolla, 59.), Tamás – Szabó, Barczi (Sejben, 78.), Kovács I. (Burka, 78.), Hadzic – Maric, Géresi. Vezetőedző: Marko Nikolics
Gólszerzők: Kovács (18., tizenegyesből), Maric (83., tizenegyesből)

A harmadik nyári felkészülési mérkőzését is megnyerte a Videoton FC, amely ezúttal a horvát Inter Zapresic ellen aratott 1-0-s győzelmet Stegersbachban.

A fehérvári gárda kezdett aktívabban, ennek pedig a 18. percben már meg is lett az eredménye. A horvát védők Géresivel szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a megítélt tizenegyest pedig Kovács István értékesítette. A félidő előtt még megduplázhatta volna előnyét a Vidi, ám Tamás pontos beadása után a középen érkező Szabó közelről nem talált kaput.

A második félidőben nem akadt sok izgalom az összecsapáson, a horvátok nem tudtak igazi helyzetet kialakítani a Videoton kapuja előtt. A hajrában azonban jött egy büntető, ezúttal Hadzicot terült el a tizenhatoson belül. A tizenegyest Maric végezte el, nem hibázott, ezzel pedig kialakította a 2-0-s végeredményt.

A címlapfotó és a fotó a vidi.hu-ról származik.

Olvasói sztorik