NB I

Régi-új csatárt vár a Loki?

Sajtóhírek szerint Tisza Tibor búcsút int a nyíregyháziaknak, és ismét DVSC-mezt húz.

Bár eddig csupán a másfél éves kölcsönjátékból visszatért Sós Bence szerződtetését jelentette be hivatalosan a debreceni futballcsapat vezetősége, hamarosan újabb játékosok érkezhetnek a nyáron igen csak megfogyatkozott Lokiba. A helyi haon.hu úgy tudja, Tisza még a héten visszatérhet.

A támadó tavaly augusztusban távozott Nyíregyházára, ahonnan most szabadon igazolhat vissza. A hajdúságiaknak szükségük lesz legalább egy kapusra is még, hiszen Danilovics a kölcsönadás lejárta után visszatért Felcsútra, és Verpecz István is elhagyta a piros-fehéreket, ő Pakson köthet ki. Az internetes lap információi szerint az új hálóőr külföldről érkezhet.

Továbbra is kérdéses a belső védő, Dusan Brkovics sorsa, őt lehet, hogy nem tudja megtartani a Loki, a szerb futballista – bár múlt péntekre ígérték, hogy megjön – még nem tért vissza Debrecenbe.

Holman Dávidot a Puskás Akadémia csábította, a középpályás jelen állás szerint mégis marad a Lokinál, ellenben Mengolo és Chuka távozása nem lenne meglepetés. Ha minden igaz, csatárt is keresnek a nagyerdei együttesnél, gólerős játékosokban ugyanis nem dúskál a DVSC.

Olvasói sztorik