NB I

A Mezőkövesd bejelentette: legjobbja a Puskásba igazol

Megkezdte a felkészülést a Zsóry is, többen távoztak a klubtól.

Megkezdte a felkészülést a 2017–2018-as szezonra a Mezőkövesd Zsóry FC, több szurkoló is kíváncsi volt a csapatra – írja az élvonalbeli klub hivatalos honlapja.

Tizenhét mezőnyjátékosnak és négy kapusnak vezényelt közös gyakorlást csütörtökön délután Radványi Miklós vezetőedző. A stadionban előbb eligazítást tartott a csapat mestere, majd bemelegítést követően labdás edzést nézhettek a szurkolók.

Az edzésen a kapusok közül Dombó Dávid, Tomás Tujvel, Czuczi Márton és Konyecsik Ferenc volt ott, míg a mezőnyjátékosokat Fótyik Dominik, Hudák Dávid, Szeles Tamás, Gohér Gergő, Vági András, Farkas Dániel, Hegedűs Dávid, Köböl Máté, Tóth Bence, Peter Sulek, Heffler Norbert, Rácz Ferenc, Fröhlich Roland, Jakub Brasen, Lazar Veszelinovics, Marek Strestík és Baracskai Roland képviselte.

Többen még szabadságukat töltik és hétfőn csatlakoznak a csapathoz, de vannak, akik már távoztak a klubtól. Biztosan nem Mezőkövesden folytatják: Marko Dinjar, Balogh Béla, Tarmo Kink, Orosz Márk, Ulysse Diallo, Molnár Gábor (Felcsút) – jelezte a klubhonlap.

A csapat tervezett felkészülési mérkőzései:

Június 24. szombat, 11 óra: Mezőkövesd Zsóry FC – Gyirmót FC (Népligeti Edzőközpont)

Június 28. szerda: ellenfél még nincs

Július 1. szombat, 11 óra: Mezőkövesd Zsóry FC – Kazincbarcikai SC FC

Július 8. szombat, 18 óra (Mezőkövesden, vagy Debrecenben): Mezőkövesd Zsóry – Debreceni VSC

Olvasói sztorik