NB I

Kiszivárgott, mennyi pénzért veheti meg a Mezőkövesd Novákot

Ennyi pénze nem volt az ETO-nak, így a borsodiakhoz kerülhet a csatár. Három új érkezőről is beszámolt az NB II-es klub.

Az ETO FC Győr ügyvezető igazgatójával, Drucskó Zoltánnal készített interjút a kisalföld.hu, amelyben a vezető kitért az NB II-be feljutó együttes nyári erősítéseire is. Mint arról korábban már beszámoltunk, a győriek három szlovák labdarúgót is igazoltak már Vajda Patrik, Nagy Martin és Martin Boszorád személyében, de további focisták is érkeznek, valamint egy meghiúsult üzlet is szóba került.

– Érkezik Rokszin Ádám Szolnokról, Bagi István Békéscsabáról és Erdélyi László Sopronból. Szerettük volna megszerezni Novák Csanádot, de őt a Vasas Mezőkövesdre adja el információnk szerint százharmincezer euróért. Mi ennyi pénzt nem tudunk és nem is akarunk fizetni egy futballistáért. De a tárgyalásoktól függően még lehetnek további érkezők. Augusztusban hét mérkőzést játszunk, ezek már tükröt tartanak elénk, hogy kire-mire számíthatunk a későbbiekben. Ha kell, akkor tovább erősítjük a csapatot. Tavaly is az átigazolási időszak utolsó napján igazoltunk négy olyan futballistát, akik oroszlánrészt vállaltak a bajnokság megnyerésében – nyilatkozta Drucskó a helyi lapnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik