NB I

Győrből, az MTK-tól és a Puskás Akadémiától érkezett játékos a Videotonhoz

Mindhárman elutaztak a csapattal az ausztriai edzőtáborba.

Az elutazó keret

Kapusok: Kovácsik Ádám, Horváth Tamás, Zöldesi Illés.
Mezőnyjátékosok: Fiola Attila, Fejes András, Loic Nego, Stopira, Juhász Roland, Tamás Krisztián, Szolnoki Roland, Kovács István, Bévárdi Zsombor, Sejben Viktor, Pátkai Máté, Bódi Ádám, Barczi Dávid, Varga József, Géresi Krisztián, Anel Hadzic, Suljic Asmir, Danko Lazovics, Mirko Maric, Marko Scsepovics, Magda Dávid, Burka Bendegúz, Mocsi Attila, Bolla Bendegúz, Szabó Bence (hétfő este csatlakozik), Vinícius Paulo (később csatlakozik).

Június 22-éig az ausztriai Szentelekben készül az NB I-es ezüstérmes Videoton a 2017-2018-as szezonra. Az első keret tagjain kívül elutazott Ausztriába négy fiatal játékos is, hiszen Juhász Rolandékkal tartott a hétvégén már a csapattal készülő Magda Dávid és Burka Bendegúz, valamint a hétfői naptól a Győri ETO FC és az MTK engedélyével a Vidivel készül az U17-es Eb-n is pályára lépő 2000-es születésű középhátvéd, Mocsi Attila, és az U18-as válogatott, 1999-ben született jobbhátvédként és jobbszélsőként is bevethető Bolla Bendegúz – írja a klubhonlap.

Rajtuk kívül a Puskás Akadémia engedélyével hétfő este csatlakozik a kerethez az 1998-as születésű utánpótlás-válogatott középpályás, Szabó Bence is. Egyelőre viszont nem utazott ki a csapattal Vinícius Paulo, aki az elmúlt héten még két alkalommal pályára lépett a magyar válogatottban.

A vezetőedző, Marko Nikolics bemutatkozó sajtótájékoztatóján említette, hogy négy felkészülési mérkőzést tervez az edzőtábor során. Az első edzőmeccs csütörtökön 17.30-kor kezdődik a szlovéniai Radenciben, az ellenfél az albán bajnokság harmadik helyén végző KF Skenderbeu lesz.

Olvasói sztorik