NB I

A DVSC védőjét a Vasas, középpályását pedig a PAFC vinné

Három játékost is kaphat a felcsútiaktól a DVSC, amennyiben elengedi Holmant.

A Hajdú Online információi szerint könnyen lehet, hogy távozik a Debreceni VSC-től Dusan Brkovics és Sós Bence is. A szerb hátvéd 2013 nyarán csatlakozott a hajdúságiakhoz, azóta pedig alapember szerepét tölti be, az előző idényben harminc találkozón lépett pályára, mindannyiszor kezdőként. A 28 éves játékost a bronzérmet szerző és kupadöntős Vasas nézte ki.

Szintén távozhat a Lokitól Sós Bence, aki az elmúlt másfél idényt a Mezőkövesd Zsóry FC-nél töltötte kölcsönjátékosként, ahol Pintér Attila kezei alatt is játszott. A haon.hu szerint a jelenleg már a Puskás Akadémiánál dolgozó tréner ismét szeretné csapatában tudni a 23 éves középpályást.

A helyi lap hozzáteszi, nem kizárt, hogy a nemrég véget érő idényben a PAFC-tól kölcsönben lévő Braniszlav Danilovics ősztől is a cívisvárosban folytatja, ugyanis a felcsútiak több futballistát is adnának Holman Dávidért – akinek esetleges váltásáról korábban már írtunk. Danilovics mellett Óvári Zsolt és Pekár Lászlót emlegetik a piros-fehérekkel kapcsolatban.

Olvasói sztorik