NB I

Lovrencsics nélkül állt munkába a Fradi

Priskin és Gorriarán viszont ott volt a pályán.

Vasárnap délután ismét benépesült a Népligeti Sportközpont, ahol Magyar Kupa-címvédő Ferencvárosi TC megkezdte a felkészülést a 2017–2018-as bajnokságra. Az első edzésen ott volt a csapat két új igazolása, a 60-szoros válogatott Priskin Tamás, valamint az uruguayi Fernando Gorriarán is – tudatta a Fradi hivatalos honlapja.

A csapat orvosi vizsgálatokkal kezdett, majd ezt követően Thomas Doll az öltözőben köszöntötte a játékosokat, bemutatta a csapat számára az új igazolásokat, majd rövid beszédet tartott. Ezt követően a csapat egységesen a gondosan előkészített edzőpálya felé tartott.

– Alig több mint tíz napja vívtuk meg a Magyar Kupa döntőjét, és máris az új célokról beszélünk – fogalmazott Thomas Doll. – Ez sokszor nem könnyű, de azt kell mondjam: ez is a labdarúgás része. Vannak új játékosaink, van pár labdarúgó, aki lassan visszatér a sérüléséből, nincs sok időnk, de fontos, hogy ismét minél jobban összeszokjon a csapat. Egy új idény előtt nem lehet gond a motivációval, mi is tisztában vagyunk a céljainkkal, mostantól azért dolgozunk, hogy ezeket elérjük.

Mint ismert, a Fradi az Európa Liga selejtezőjében érdekelt: az EL első és második körének sorsolását június 19-én, hétfőn tartják, míg az első selejtezőkör találkozóira június 29-én, csütörtökön és július 6-án kerül sor, ugyancsak csütörtökön.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik