NB I

Visszatért a DVSC élére a sikeredző – hivatalos

Herczeg Andrással kezdi meg a felkészülést a Loki.

Eldőlt, hogy Herczeg András lesz az NB I-es DVSC vezetőedzője. A szakember az előző szezonban három mérkőzésen már irányította a csapatot: ősszel a Gyirmót elleni, hazai NB I-es találkozón 4-0-ra nyertek, majd Mezőkövesden 1-0-s győzelmet arattak. Ezen kívül az utolsó fordulóban, a létfontosságú Diósgyőr elleni bajnokin is ő ült a kispadon, azon a találkozón 3-1-es sikert értek el. A szakmai stábot a felkészülés kezdetéig állítja össze az új vezetőedző – írja a klubhonlap.

Herczeg András a DVSC történetének legsikeresebb edzője. Először 1997 tavaszától másfél éven keresztül irányította a csapatot, 2004 novemberében pedig ismét leült a felnőttegyüttes kispadjára, mint pályaedző, és segítette Supka Attila és Miroslav Beranek munkáját. Ez idő alatt a csapat három bajnoki címet nyert.

Miután Beránek 2007 decemberében bejelentette, nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, a szakmai stáb élére Herczeg András került, akivel sikert sikerre halmozott az együttes. Irányításával a DVSC két bajnoki címet, egy ezüstérmet, két Magyar Kupát, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert, emellett bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, egy évvel később pedig az Európa Liga csoportkörébe.

Olvasói sztorik