NB I

Alig egy hét pihenő után kezdi is a felkészülést a Fradi

Egy hiányzója biztosan lesz Thomas Doll keretének.

A Ferencvárosi TC a Magyar Kupa megnyerése utáni napon nyári szünetre ment. A tíznapos vakáció június 11-én, vasárnap ér véget a játékosoknak, akik 17 órától már az első edzésen vesznek részt – jelezte a klub hivatalos honlapja.

A magyar válogatott ez idő alatt két mérkőzést is játszik (az oroszok elleni hétfői mérkőzésen már túl is van), ám a szövetségi kapitánnyal, Bernd Storckkal kötött megállapodás értelmében ezeken a találkozókon nem szerepelnek ferencvárosi játékosok, köztük a friss igazolás Priskin Tamás sem.

A felkészülést Amadou Moutari kivételével teljes kerettel kezdi meg a csapat, aki június 10-én hazája válogatottjával Szváziföld ellen lép pályára az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőiben.

Az első edzésnapon a labdarúgók több teszten is át fognak esni.

– A játékosokra egy laborvizsgálat, és egy mozgásszervi vizsgálat vár, amely különböző speciális elemeket is tartalmaz. A leggyakrabban előforduló sérülésre való hajlamosításokat próbáljuk kikerülni, illetve sor fog kerülni kardiológiai vizsgálatra, valamint kontrollra is, akinek szüksége van rá. A technikai stábbal egyeztetünk majd, hogy az edzés további része hogy fog alakulni – mondta a klubhonlapnak Pánics Gergely, a Ferencvárosi Torna Club csapatorvosa.

Olvasói sztorik