NB I

A rendőrség találta meg a DVTK eltűnt játékosát

Az ügy az európai szövetség előtt folytatódhat.

Georges Griffiths 2014 nyarán igazolt Pápáról Diósgyőrbe, ahol a nemrég véget érő szezonban csupán ősszel lépett pályára, de akkor is csak 298 perc jutott neki nyolc fellépésén. Ezt követően a téli alapozáson már meg sem jelent. A boon.hu úgy tudja, hogy az eltűnt játékos felkutatására a DVTK tett lépéseket, a rendőrségi bejelentés után a rendvédelmi szerv munkatársai meg is találták a labdarúgót, egy miskolci lakásban. Vagyis a játékos ép és egészséges, csak éppen edzésekre nem járt, éppen ezért a klub fizetést sem folyósított neki.

Griffiths esetében nem látunk tisztán, még az is lehet, hogy arra próbál játszani saját vagy hozzá közel álló más személy ötlete alapján, hogy a klubunkkal kötött szerződése idő előtt megszűnjön, és emiatt nem tartom kizártnak, hogy ez az ügy a jövőben esetleg az Európai Labdarúgó Szövetség elé kerül – mondta Benczés Miklós sportigazgató a lapnak.

További hír a diósgyőriekkel kapcsolatban, hogy a 23 éves Halmai Ramont átadólistára tette a klub és nagy esély van rá, hogy Ausztriában folytatja pályafutását.

Olvasói sztorik