NB I

Két játékos sorsa is eldőlt Gyirmóton

A Gyirmót FC Győr sportszervezete folyamatosan tárgyal a labdarúgóival annak érdekében, hogy ütőképes játékos kerettel vágjon neki a következő bajnokságnak. Viszont kizárólag azokra a labdarúgókra számít, akik Gyírmóton akarnak maradni és itt szeretnének futballozni – írja a klub hivatalos honlapja. Présinger Ádám a mai napon így nyilatkozott és ezért vele újabb egy – egy éves szerződét kötött a klub. A csapatunk másik bal oldali játékosa, a télen érkezett Tamás Krisztián viszont távozik Gyirmótról és egy másik klubban folytatja a pályafutását, sok sikert kívánunk neki további pályafutásához.

Présinger Ádám 21 bajnoki mérkőzésen játszott az NB I – ben a 2016 – 2017 – es szezonban. A 28 éves védő, húsz alkalommal kezdő játékosként kapott szerepet. Présinger Ádám 2014 júliusában igazolt a Gyirmót FC Győr csapatához.

Tamás Krisztián Olaszországból tért vissza és az idén télen szerződött Gyirmótra. Az NB I tavaszi szezonjának hét mérkőzésén lépett pályára gyirmóti csapatban. Minden alakommal kezdő játékos volt és a Ferencvárosi TC elleni hazai találkozón egy gólt is szerzett.

Olvasói sztorik