NB I

Újabb fradista kapott meghívót a válogatottba

A Ferencvárosi TC nigeri szélsője, Amadou Moutari is meghívót kapott hazája nemzeti csapatába a Szváziföld elleni Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezőre. A támadó első féléve jól sikerült a zöld-fehéreknél, hiszen a Budafok elleni, lényegében tét nélküli MK-elődöntő-visszavágót leszámítva minden meccsen kezdett. A 23 éves focista 21 meccsen 7 gólt szerzett tavasszal, szerdán pedig első trófeáját is megszerezte a Ferencvárossal.

Amadoura a következő feladat hazája nemzeti csapatában vár. Niger június 10-én Szváziföld ellen hazai pályán kezdi meg a selejtezőt a 2019-es, kameruni Afrikai Nemzetek Kupájára. A jó kezdés nagyon fontos lesz Niger számára, mivel a másik két csoportrivális, Egyiptom és Tunézia rendkívül erős.

– Nagyon várom már a mérkőzést, amelyen újra a hazámért játszhatok – mondta Amadou a fradi.hu-n. – A kupasikernek köszönhetően remek hangulatban utazom haza, és remélem, hogy a válogatottal is jó eredményt érünk el. Egyébként is régen jártam már otthon, úgyhogy jó lesz kicsit hazalátogatni. A nyár első napjait Nigerben töltöm, aztán a válogatott meccs után visszatérek a Népligetbe, és újult erővel vetem bele magam a következő szezonba!

Olvasói sztorik