NB I

Stábjával együtt érkezhet Nikolics; a liverpooli edzőnek befellegzik?

Liam Anderson 2016-ban Angliát hagyta ott a Vidi kedvéért.

Ahogy az időről időre lenni szokott, a vezetőedzők nem egyedül érkeznek új csapatukhoz, hanem szeretik az ismerős munkatársakat maguk mellett tudni a következő kihívás során is.

Vélhetőleg nem lesz ez másként a Videoton FC-nél jó eséllyel hamarosan bejelenteni kívánt Marko Nikolics esetében sem, aki a sportske.net értesülései szerint Radoje Szmiljaniccsal és Goran Baszariccsal együtt érkezhet hazánkba.

Szmiljanics Nikolics másodedzőjének számít és a Radnyicski Nis elleni találkozón kulcsszerep jutott neki, amikor eltiltott főnökét kellett helyettesítenie egy, a bajnoki cím szempontjából fontos mérkőzésen.

A másik érkező erőnléti edző és a fehérváriak szempontjából ő lehet a problémásabb, hiszen ugyan a szerb portál szerint Baszarics is remek munkát végzett a Partizannál; a Videoton FC éppen egy éve, május 30-án jelentette be, hogy Liam Anderson csatlakozik a szakmai stábhoz. Az angol úriember pedig nem kis név, hiszen addig egyike volt a Liverpool FC felnőtt csapata mellett dolgozó erőnléti edzőknek…

A sportske.net Ljubisza Rankovics segédedző érkezését sem zárja ki, bár valószínűbb, hogy ő marad Szerbiában, esetleg Szaúd-Arábiában vállal munkát egy másik honfitársa mellett.

A fenti kép a vidi.hu-ról származik.

Olvasói sztorik