NB I

Thomas Doll több Fradi-játékostól is elköszönt a kupadöntő után

Dilaver az öltözőben nagyszerű beszédet mondott.

A Ferencváros sorozatban harmadszor, összességében 23. alkalommal nyerte meg a Magyar Kupát: a zöld-fehérek a szerdai döntőben 1-1-es rendes játékidő, majd hosszabbítás után tizenegyesekkel 5-4-re győzték le a Vasast.

A meccs utáni sajtótájékoztatón a győztes csapat vezetőedzője, Thomas Doll több távozó játékosától is elköszönt a szezon utolsó meccs után. Csukics sorsa még nem dőlt el, de mindenképp a Fradinál tartanák.

– Boldog vagyok, de holnap délután találkozom a vezetőséggel, ahol nagyon sok fontos kérdést fogunk érinteni. Csukics már két évvel ezelőtt gyakorlatilag visszavonult, de mégis mindig itt van, fantasztikus fiú, hatalmas Fradi-szívvel. Olyan játékos, aki a tűzön keresztül megy ezért a klubért. A terv az, hogy június 11-én visszajön és valahogyan a klubhoz szeretnénk kötni őt. Dilaver nagyszerű munkát végzett a Ferencvárosnak, fantasztikus munkát végzett, szeretnék neki sok sikert kívánni a jövőre, az öltözőben nagyszerű beszédet is mondott. Nalepa és ő is hiányozni fog a számunkra a jövőben, hiszen rengeteget tettek a csapatért az elmúlt években. Nem mindig olyan egyszerű azokat a játékosokat idehozni, akiket mi kiszemelünk, egy dolog világos, nagyobb kvalitásokra van szükségünk a következő idényre – fogalmazott Doll, hozzátéve: a Fradinál kölcsönben szereplő Kleinheisler László, Rju Szung Vu és Marco Djuricin is visszatér eredeti klubjához, nem maradnak a zöld-fehéreknél.

Olvasói sztorik