NB I

Lemondott a Partizannál a Vidivel hírbe hozott edző

Marko Nikolics immáron szabadon aláírhat Fehérváron; a Club Brügge ajánlatát is visszadobta.

Kapcsolódó cikkek

Némileg váratlanul robbant a bomba szerda délelőtt, mely szerint a Videoton FC megválna a 2016 nyarán kinevezett vezetőedzőjétől, Henning Bergtől. A bajnoki ezüstérmet szerző gárda élére sajtóhírek szerint a Partizan Beograddal 2016-17-ben aranyérmet ünneplő, illetve kupagyőztes Marko Nikolics érkezhet – ezt többek között a Rangadó.hu-n is olvashatták.

Egyelőre nem tudni biztosan, ezeknek a híreknek mennyi az alapja, de úgy fest, hogy nagyon sok: a Partizan ugyanis 17:05-kor honlapján jelentette be, hogy Marko Nikolics lemondott a csapatnál.

– Az FK Partizan sajnálattal jelenti be, hogy a csapat vezetőedzője, Marko Nikolics a mai nappal benyújtotta lemondását. Az igazgatónkkal lefolytatott barátságos hangulatú beszélgetésen Nikolics elmondta, hogy új kihívásokra van szüksége – fogalmaz a partizan.rs.

Több más portál mellett a bosnyák SportSport is úgy értesült, hogy Nikolicsnak a Videoton mellett más ajánlata is volt, méghozzá a belga bajnokság ezüstérmesétől, a Club Brügge-től, amely a Bajnokok Ligája selejtezőiben indulhat majd a nyáron, ám mégis a fehérváriakat választotta, mivel az ő ajánlatuk anyagilag jövedelmezőbb volt.

Bár a múlt héten még arról volt szó, hogy Danko Lazovicsot csábíthatja magához a Partizan, most nagyon úgy fest a helyzet, hogy épp fordítva történik és az NB I legjobb játékosának választott szerb szerez új edzőt együttesének. A volt Zenit-támadó már az Olimpija Ljubljanánál is együtt dolgozott Nikoliccsal, ám onnan végül lejátszott találkozó nélkül távozott, mivel nem érkezett meg a játékengedélye.

Olvasói sztorik