NB I

Két játékosával szerződést bontott, eggyel nem hosszabbít a Haladás

Jancsó András viszont jövőre is marad Szombathelyen.

Kapcsolódó cikkek

A Haladás felkészülési programja

Június 24., 17, Bük: Haladás-Vasas
Július 1.: Király Kupa
Július 7., Eberau: Haladás-SV Mattersburg

Három játékosától megvált, eggyel pedig szerződést hosszabbított az NB I hatodik helyén végzett Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A június 30-án lejáró szerződésű futballisták közül korábban Király Gáborral, Bosnjak Predraggal, Stel Wilsszel és Halmosi Péterrel szerződést hosszabbítottak a vasiak. Rajtuk kívül a védekező középpályás Iszlai Bence kontraktusa is lejár egy hónap múlva.

Iszlai Bencével tárgyaltunk, ám egyelőre nem sikerült megállapodnunk – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a klubhonlapnak. Iszlai a helyzetéről a rangado.hu-nak is beszélt itt.– Az viszont már biztos, hogy Hídvégi Sándor e hó végén lejáró kontraktusát nem hosszabbítjuk meg, és szerződést bontottunk Gajdos Zsolttal, valamint Sasa Popinnal is. Ugyanakkor Jancsó András 2019. június 30-án lejáró kontraktusát egy esztendővel, 2020. június 30-ig megtoldottuk. Ami az érkezőket illeti, vannak kiszemeltjeink, több futballistával is tárgyaltunk és jelenleg is tárgyalunk, megállapodásról még nem számolhatok be.

A távozók közül a tavaly augusztusban igazolt Hídvégi Sándor két bajnokin mindössze 70, a télen két és fél évre szerződtetett Gajdos Zsolt szintén két NB I-es meccsen kereken egy órát játszott zöld-fehérben, míg Sasa Popin –a szerb-magyar támadó megállapodása június 30-án járt volna le – ősszel Sopronban szerepelt kölcsönben, tavasszal az Illés Akadémia-Haladás U19-es csapatával edzett.

A zöld-fehérek június 19-án kezdik a felkészülést, és két edzőmeccset vívnak, valamint elindulnak a Király Kupán is.

Olvasói sztorik