NB I

Ki búcsúzik? Bódog és Herczeg is hisz a bennmaradásban

Az OTP Bank Liga 33., idei utolsó fordulójában a Debrecent fogadja a DVTK labdarúgó csapata Mezőkövesden. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Bódog Tamás és Novothny Soma válaszolt az újságírók kérdéseire.

Bódog Tamás: – Végre itt van az a mérkőzés, amire vártunk, amiért dolgoztunk az elmúlt két hónapban. Amit kértünk két hónappal ez előtt, hogy legyen a sorsunk az utolsó fordulóban a mi kezünkben, az hála Istennek megadatott. Remélem, hogy a játékosokkal közösen le fogjuk aratni a kemény munka gyümölcsét és bebiztosítjuk a bennmaradást. Természetesen voltak olyan mérkőzéseink, amik sikerülhettek volna jobban is, de úgy gondolom, a csapat mindent megtett, le a kalappal előttük a teljesítményük miatt. Ők is tudják, hogy az, amit mi játszunk, az csak akkor működik, ha mindig, mindent beleadnak. Jó érzések vannak bennem. A szurkolókkal közösen, a szurkolókkal mögöttünk meg is valósítjuk a célunkat.

Herczeg András: – Kiélezett mérkőzésre számítok, felfokozott hangulatban. Nagyon fontos meccs vár ránk, ezt mindenki tudja. Igazi rangadó lesz, hiszen mind a két tábor fantasztikusan tudja a csapatát segíteni. Minden meg kell tennünk annak érdekében, hogy jövőre is az NB I-ben szerepeljen a DVSC.

Olvasói sztorik