NB I

Uruguayi klasszisra hajt a Fradi

Lapértesülések szerint a ferencvárosiak kiszemeltje a River Plate huszonkét esztendős középpályása.

Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója is megerősítette, Uruguayból erősítene az előző évad bajnoka. A Global Soccer Facebook-oldala úgy tudja, a fővárosi klub már meg is tette az ajánlatát az uruguayi River Platénak. A Fradi kiszemeltje a hírek szerint az utánpótlás-válogatott Fernando Gorriarán, akiért 350 ezer eurót, vagyis több mint százmillió forintot kínálnak, a német Transfermarkt pedig egymillió euróra taksálja.

Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója néhány napja a Digisport Reggeli Start című műsorában arról beszélt, hogy munkatársai Dél-Amerikában jártak, és „ha jól alakulnak a dolgok, akkor Uruguayból sikerül igazolnunk igazi minőséget”.

A 168 cm magas, jobblábas, nagy munkabírású, sokat futó védekező középpályás a montevideói klub – innen szerződtette 2011-ben a Videoton Viníciust – saját nevelésű játékosa, 2014 februárja óta szerepel hazája élvonalában.

Gorriarán még nem volt még felnőtt válogatott, a 2015-ben Pánamerikai Játékokat nyert U22-es nemzeti csapatban négy találkozón lépett pályára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik