NB I

Nem lép többet pályára a Fradiban a gólerős támadó

Kihagyja a Vasas elleni Magyar Kupa-döntőt is.

Kapcsolódó cikkek

Minden valószínűség szerint nem lép pályára többet a Ferencvárosban a 24 éves Marco Djuricin. Az osztrák csatár papíron az idény végéig futballozik kölcsönben az NB I-ben címvédő zöld-fehéreknél, a Blikk információi szerint azonban a klub annak ellenére nem számít rá, hogy a bajnokságból még hátravan egy forduló, és emellett a Vasas elleni Magyar Kupa-döntő is vár az együttesre.

A Red Bull Salzburggal szerződésben álló támadó múlt héten a bécsi Rapid Wien edzésén bukkant fel, amelyen édesapját, az együttest irányító Gorant látogatta meg. Djuricin, aki nagy reményekkel érkezett meg a Fradihoz, azonban nem sikerült állandósítania jó formáját. Összesen 32 meccsen lépett pályára, és 11 gólt szerzett, ezt a számot azonban aligha gyarapítja már.

– A Ferencvárosnak nincs opciója a végleges megvásárlásomra, és mivel a szerződésem 2018 nyaráig szól Salzburgban, újabb kölcsönadásra nem lesz lehetőség – nyilatkozta Djuricin, akivel kapcsolatban szóba került, hogy a Sturm Graz csapatában folytatja pályafutását.

Olvasói sztorik