NB I

A forduló legjobbja: Eppel még a triplázó csapattársát is megelőzte

Koszta Márk a második helyre szorult. Négy kispesti, három fehérvári a forduló csapatában.

Az előző fordulókhoz hasonlóan a Rangadó.hu ismét összeállította az élvonal legutóbbi fordulójának legjobb csapatát az InStat futballelemző értékei alapján. A játékosokat igyekeztünk posztok szerint rendezni, így nem csak a három fő csapatrészt néztük, hanem azt is, hogy például a védelem melyik részén szerepelt az adott játékos. A 32. fordulóban álomcsapatunk 3-5-2-es felállásban „kerül pályára”.

A 32. forduló álomcsapata

Balajcza (Újpest, 262) – Lovrencsics (FTC, 270), Juhász (Videoton, 277), Stopira (Videoton, 284) – Ikenne-King (Bp. Honvéd, 277), Bacelic-Grgic (Mezőkövesd, 281), Nagy G. (Bp. Honvéd, 322), Koszta (Bp. Honvéd, 411), Szuljics (Videoton FC, 339) – Eppel (Bp. Honvéd, 429), Kulcsár T. (Vasas, 270)

A 32. kör legjobbja a bajnoki címre törő Budapest Honvéd játékosa, Eppel Márton lett (429 pont), aki a DVSC elleni bajnokin duplázott. A gólkirályjelölt a Vasast erősítő Kulcsár Tamással alkot egy párt a támadószekcióban – a 270 pontos angyalföldi játékos a Gyirmót ellen volt eredményes. A triplázó Koszta alig csúszott le pontszámban a forduló legjobbja címről.

Pontszámok tekintetében a középpályán szintén remekelt a mezőkövesdi Molnár Gábor (277), az újpesti Windecker József (272), de a vasasos Berecz Zsombor (270) is kiváló átlaggal zárt. A védelemben Bobál Dávid (Bp. Honvéd, 271) és Baki Ákos (MTK, 269) voltak a legjobbak között.

A kezdők közül Polgár Kristóf (Haladás, 171) szerepelt a leggyengébben, míg a cseréknél Ugrai Roland (DVTK) csak 178-at kapott – hátulról így ők zárták a sort a futballelemzőnél.

https://www.youtube.com/watch?v=BeIZh93BIOA

A forduló teljes statisztikáját itt lehet megtekinteni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik