NB I

Ha úszik a bajnoki cím, a Vidi gólgyárosa távozik?

A szerb csatár visszatérhet hazájába.

Az OTP Bank Liga utolsó fordulójában dől csak el a bajnoki cím kérdése: mint ismert, szombat este a 62 pontos Budapest Honvéd hazai pályán fogadja a hasonló pontszámmal rendelkező Videoton FC-t. Ha a kispestiek pontot szereznek, biztosan aranyéremmel zárják a szezont, míg a fehérváriak csak akkor örülhetnek bajnoki elsőségnek, ha legyőzik a házigazdát.

Szerb sajtóhírek szerint Danko Lazovics jövője is múlhat a sorsdöntő találkozón. A Volimpartizan biztos forrásból úgy értesült, hogy a Videoton tizenegy gólnál és tíz gólpassznál járó támadója csak akkor hosszabbít a magyar klubbal, ha jövőre BL-selejtezőben indulhatnak. (A 34 éves csatár szerződése július elsején lejár, ám opciós joggal hosszabbítható.) Ehhez bajnoki címet kell bezsebelniük, hiszen a bajnoki második helyezés „csak” Európa Liga selejtezőt ér.

A portál már azt is tudni véli, ha nem jön össze a fehérvári bajnoki arany, akkor a Lazovics pályafutása során negyedszer tér vissza a Partizan Beogradhoz. A szerb klub hazájában bajnoki címet ünnepelhetett, így nyáron BL selejtezőjében mutathatja meg magát.

címlapkép: vidi.hu

Olvasói sztorik