NB I

Hihetetlen érzelmek: elsírta magát a Mezőkövesd gólszerzője

„Nem hittem a szememnek."

Hosszú szünet után szerzett újra gólt Ulysse Diallo,aki kicsit meg is könnyezte, hogy végre újra betalált a Paks elleni bajnokin.

– Hihetetlen! Erre nem számítottam, nem hiszek a szememnek, nagyon boldog vagyok! Amikor kritikus szituációban vagy, nem hiszel ebben – nyilatkozta a játékos a klub hivatalos oldalán.

– Igen, sírtam a gólom után, mert nagyon régen szereztem gólt utoljára, s ez kemény időszak volt. Nem hittem magamban, elvesztettem a helyem a kezdőcsapatban, és én keményen dolgoztam, vártam és vártam a lehetőséget. Volt helyzetem, volt, ami kimaradt, de végre betaláltam újra, úgyhogy nagyon boldog vagyok. Hihetetlen, hogy gólt szereztem ebben a szituációban és a csapat nem esett ki.

– Góhér Gergó gólja fantasztikus volt. Nem hittem a szememnek. Kilencvenedik perc, szabadrúgásból betalál és győzünk. Megköszöntük neki, nagyon örültem a góljának, mert, ahogy mondtam, mentálisan lent voltunk, nem nagyon hittünk. De ez egy csapatjáték, s köszönet az edzőnek, aki hajtott bennünket, nem adtuk föl, küzdöttünk, s végül boldog lehet az egész csapat.

Olvasói sztorik