NB I

Fiola végre átélné, milyen amikor aranyérmet akasztanak a nyakába

A Videoton védője azt is elárulta, hogy gólzáporos mérkőzésre számít-e a Fradi elleni bajnokin.

A szurkolók már lázban égnek Székesfehérváron: minden jegy elfogyott a szombaton a felcsúti Pancho Arénában megrendezésre kerülő Videoton–Ferencváros NB I-es bajnoki mérkőzésre. A fehérváriak jelenleg pontegyenlőséggel a tabella második helyén állnak a Honvéd mögött, éppen ezért hasonlóan felfokozott hangulatban várják a rangadót a játékosok is.

– A csapaton belül is hasonlóan nagy a várakozás, jó lenne, ha már kezdődne a meccs – kezdte a Rangadó.hu-nak Fiola Attila, a Videoton jobbhátvédje. – A saját kezünkben van a sorsunk, egy esetleges győzelemmel nagyot léphetnénk a bajnoki cím felé, bizakodó a csapat. Győzni akarunk szombaton és ez csak rajtunk fog múlni. Minden meccsen megvannak a helyzeteink, hogy ha ezeket jó százalékban ki tudjuk használni, akkor nem lesz problémánk. Ezen fog múlni minden, remélem berúgjuk ezeket a lehetőségeket.

A címlapfotó és a benti fotó a vidi.hu-ról származik.

– Egyáltalán nem érzékelek extra terhet a csapaton azért, mert győzelmi kényszerben játszunk. A legutóbbi fordulóban is korábban játszott nálunk a Honvéd és csak felspannolt minket az, hogy begyűjtötték a három pontot. Szombat este is már tudni fogjuk, hogy mit játszottak előttünk a kispestiek, de nekünk így is-úgy is csak a győzelem az elfogadható, ennek szellemében fogunk nekiállni a mérkőzésnek. Nem számítok gólzáporos mérkőzésre a Fradi ellen, a szezonbeli összecsapásainkon sem született sok gól, ezúttal is bőven megelégszem az egy-nullás győzelemmel – mondta el várakozásait honlapunknak Fiola, végül arra is kitért, számára miért jelent dupla motivációt az első hely megszerzése.

– Az aranyérem még hiányzik a kollekciómból, hiszen eddig a legnagyobb sikerem a Pakssal elért második helyezés volt az NB I-ben, igaz az akkoriban felért számunkra egy arannyal. Nagyon remélem úgy alakulnak majd az eredmények, hogy két hét múlva a nyakamban fog lógni az aranyérem. Nem tudom, milyen érzés, ezidáig ezt csak elképzelni tudtam, de biztosan nagyon jó lehet. A karrierem eddigi legszebb pillanata lenne.

Olvasói sztorik