NB I

Térdműtétje után edzésbe állt a Debrecen támadója

„Az elsődleges feladat jelenleg az, hogy a testem visszahozzuk a rendes kerékvágásba.”

A DVSC fiatal támadója, Bereczki Dániel még egy egymás közti edzőmérkőzésen szenvedett térdsérülést a télen, amely után megműtötték. A játékos két hónapja túl van az operáción, most pedig már a Debreceni Labdarúgó Akadémián készül, hogy minél hamarabb visszatérhessen a pályára.

– A műtét után szerencsére hamar hazaengedtek a kórházból – kezdte nyilatkozatát a klub honlapján Bereczki Dániel. – Megmondom őszintén, az első néhány nap kifejezetten nehéz volt, de a varratszedés után elkezdhettem mozogni egy gyógytornász segítségével. Nemrég voltam kontrollon, ahol kiderült, minden rendben zajlik a felépülésemmel kapcsolatban, így elkezdhettem a rehabilitációt Dankó Misivel Pallagon. Az elsődleges feladat jelenleg az, hogy a testem visszahozzuk a rendes kerékvágásba. Ilyenkor az a legfontosabb, hogy a műtött láb minél előbb megerősödjön és a tüdőm kapacitását is rendbe kell hozni.

– Egyelőre nehéz megmondani, mikor térhetek vissza a társak közé, de általában hat hónap, amire szükség van egy ilyen sérülés után. Bízom benne, hogy az őszi szezon folyamán már teljes erőbedobással készülhetek a csapattal. Nyilván nem volt könnyű ez a helyzet a számomra, de nem keseregtem azon, hogy megsérültem. Mindig az előttem lévő feladatokra tekintettem, azokba kapaszkodtam. Minden apróságnak örültem, például, amikor rá tudtam állni a lábamra, most pedig hogy már itt lehetek a többiek között az akadémián. Ez nagyon nagy boldogsággal tölt el. Egyáltalán nem gondolok már a sérülésemre, keményen dolgozok, és csak arra koncentrálok, hogy minél erősebben térjek vissza.

Olvasói sztorik