NB I

Alapemberével hosszabbított a Diósgyőr

Eperjesi Gábor jövőre is a DVTK színeiben folytatja, miután meghosszabbította nyáron lejáró szerződését.

Eperjesi Gábor hosszabbított: a DVTK saját nevelésű védője jövőre is a Diósgyőr színeiben folytatja, miután meghosszabbította nyáron lejáró szerződését – adta hírül az élvonalbeli DVTK honlapja. Eperjesi alig 17 évesen mutatkozott be a DVTK első csapatában az NB II-ben. Az évek során fokozatosan épült be a csapatba, ahonnan idén már kihagyhatatlan. Tagja volt az NB II-es bajnok-, a Ligakupa-győztes, és a Magyar Kupában döntőt játszó együttesnek. A profi labdarúgás mellett a Miskolci Egyetem hallgatója, idén veheti kézhez diplomáját.

– Saját nevelésű, miskolci játékosként nagyon örülök, hogy új szerződést kötöttem a Diósgyőrrel – mondta el Eperjesi Gábor. – Most a bennmaradás kiharcolása a legfontosabb, a következő években pedig ugyanúgy, ahogy eddig is, küzdeni fogok a csapatért, a városért és hogy minél sikeresebb legyen a klub.

– Nagyon örülök annak, hogy Eperjesi Gábor saját nevelésű játékosunkként továbbra is a klub kötelékében marad és hogy szerződése lejárta előtt hosszabbított – nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Továbbra is azon dolgozunk, hogy a régió legtehetségesebb játékosai Diósgyőrben léphessenek pályára hétről-hétre. Gábor az elmúlt hetekben bebizonyította, hogy vezetőedzőnk, Bódog Tamás számíthat rá. Külön öröm számomra, hogy 17 évesen nálam mutatkozott be a felnőtt csapatban egy másodosztályú mérkőzésen, most pedig 49 első osztályú meccsel a háta mögött készülhet az 50. NB I-es találkozójára. Most már csak Bódog Tamáson múlik, hogy erre mikor kerülhet sor. Fontosnak tartom kiemelni, hogy az első csapat keretében már csak egy olyan játékosunk van, aki nyártól nem rendelkezik szerződéssel, de vele is tárgyalásban állunk, így hamarosan már csak az új kiszemeltekre kell majd koncentrálnunk. Ez a tavalyi évhez képest hatalmas előrelépés.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik