NB I

A Kövesd játékosa reagált a balf@szozásra

Molnár kijavítaná a kapufáját a Vasas ellen.

Honlapunkon is láthatták a Mezőkövesd Zsóry FC focistája, Molnár Gábor nyilatkozatát a Diósgyőri VTK elleni összecsapás után, amikor is a játékos őszintén nyilatkozott arról, hogy csapata kétgólos előnyről csak egy pontot szerzett.

„Mi vagyunk a balf@szok” – mondta akkor Molnár Gábor, kedd délután pedig a klubja hivatalos honlapján emlékezett vissza az ominózus mondatra.

– Akinek tetszik, tetszik, akinek nem, nem. Én őszinte voltam, így gondoltam. Azt gondolom, egy meccset 2-0-ról meg kell nyernünk – mondta a mezokovesdzsory.hu-n Molnár.

https://www.youtube.com/watch?v=QZSPF98YZPw

A mezőkövesdi együttes szerda este a Vasas ellen lép pályára a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján. Az első felvonáson 2-0-ra kikapott a borsodi csapat, azon a meccsen Molnár könnyen szépíthetett volna, ám csupán kapufát lőtt az üreskapus ziccerben.

– Itt van az esély, ha ők tudtak kettőt rúgni, akkor mi is képesek vagyunk, bízom abban, hogy tovább tudunk jutni. Nagyon fontos a holnapi mérkőzés, de előrébb nem nézünk. Itt van a Vasas, megpróbálunk döntőbe jutni. Utána pedig majd jön a következő meccs, amit szintén meg szeretnénk nyerni. Kísért az a kapufa, jó lett volna, ha 2-1 az eredmény. Sajnálom, hogy hibáztam, remélem, hogy ki tudom javítani. Bízom abban, hogy sikerül gólt rúgnom – így Molnár Gábor.

Olvasói sztorik