NB I

Báló a 31. forduló legjobbja

A Videoton négy, a DVTK három játékost delegál.

Az előző fordulókhoz hasonlóan a Rangadó.hu ismét összeállította az élvonal legutóbbi fordulójának legjobb csapatát az InStat futballelemző értékei alapján. A játékosokat igyekeztünk posztok szerint rendezni, így nem csak a három fő csapatrészt néztük, hanem azt is, hogy például a védelem melyik részén szerepelt az adott játékos. A 31. fordulóban álomcsapatunk 4-4-2-es felállásban „kerül pályára”.

A 31. forduló álomcsapata

Kovácsik (Videoton, 279) – Eperjesi (DVTK, 305), Busai (DVTK, 308), Vinícius (Videoton, 301), Báló (Paks, 324) – Vela (DVTK, 291), Pátkai (Videoton, 290), Iszlai (Haladás, 289), Holender (Bp. Honvéd, 316) – Scepovic (Videoton, 299), Szakály D. (Paks, 318)

A harmincegyedik játéknap legjobb játékosa a Paks bal hátvédje, Báló Tamás lett, aki 324 ponttal zárt. A 33 esztendős védő a Gyirmót elleni mérkőzésen 90 százalékos pontossággal passzolt, továbbá hét labdát szerzett.

A csapatban Videoton és Diósgyőr fölény figyelhető meg: az Újpestet 3-0-ra legyőző székesfehérvári csapatból Vinícius, Pátkai és Scepovic mellett Kovácsik került kezdőbe, míg a Mezőkövesd ellen 0-2-es hátrányból felálló Diósgyőr Velát, Eperjesit és a kényszerűségből középső védőt játszó Busait delegálja.

A kezdők közül csakúgy, mint egy héttel korábban Kleisz Márk (Vasas, 161) szerepelt a leggyengébben, míg a cseréknél a Ferencváros középpályása, Hajnal Tamás csak 165-öt kapott – hátulról így ők zárták a sort a futballelemzőnél.

A forduló teljes statisztikáját itt lehet megtekinteni.

Olvasói sztorik