NB I

Semleges Térfél: nézz bele a fergeteges dunaújvárosi hangulatba – VIDEÓ

Vasárnap este 19 órakor indul útjára a már szokásosnak mondható adásával a Semleges Térfél, amelyben minden héten az NB I-es klubok szurkolói mondják el véleményüket az adott élvonalbeli fordulóról. A Semleges Térfél egy független futballszurkolói közösség, ami a magyar foci fejlődéséért kíván tenni.

Ezúttal is lesz miről beszélgetniük a szurkolóknak, hiszen az NB I harmincadik fordulójában több érdekes mérkőzést is láthattunk. A Diósgyőr az utolsó pillanatokban hagyott két pontot Gyirmóton, a Vasas sima vereséget szenvedett hazai pályán a Pakstól – és ezzel nagy valószínűség szerint kiszállt a bajnoki címért folytatott harcból. A Ferencváros magabiztosan nyerte az örökrangadót, a Budapest Honvéd hengerelt a Mezőkövesd ellen a szünet után, a Debrecen pedig egy góllal jobb volt az Újpestnél.

Mindezen mérkőzések kitárgyalása mellett szó esik a debreceniek retro partijáról, azaz arról, hogyan sikerült visszahozni a lelátóra a régi idők hangulatát. Végül pedig a Ferenczvárosi C-közép szurkolói portál szerkesztője, Kolárik József élőben jelentkezik Dunaújvárosból, ahol az FTC II vendégszerepel az NB III-s bajnokin, a stadionban pedig több ezer fanatikus fradista teremt pokoli hangulatot.

A műsorban megszólaló szurkolók:
– Kolárik József (Ferenczvárosi C-közép szurkolói portál szerkesztője)
– Emődi Zoltán (amigeleken.hu, DVTK szurkolói portál szerkesztője)
– Csirke József (lokiblog.eu)
– Juhász Kristóf (Vasas-szurkoló)
– Borsche Gábor (Újpest-szurkoló)
A műsor moderátora: Bíró Dávid (Maxi Rádió, a Gólterápia műsorvezetője )

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik