NB I

Korábbi kedvencek üzentek a Fradi-tábornak: ti vagytok a legjobbak, szükség van rátok – VIDEÓ

Udvarácz szerint a mai játékosok nem is tudják, milyen az igazi Ferencváros; Balog reméli, hamarosan megoldódik a jelenlegi helyzet.

Az előjelek szerint teltház és fantasztikus hangulat fogadja a csapatokat a vasárnapi Dunaújváros-Ferencváros II harmadosztályú összecsapáson. A mérkőzésen jelen lesz a túlzott biztonsági intézkedések és az FTC vezetősége ellen több éve bojkottáló Fradi-tábor, amelynek ezúttal a klub két korábbi játékosa, Udvarácz Milán és Balog Zoltán üzent.

– Valami nem kerek, hölgyeim és uraim! Legendás tábor a lelátón, legendás edző a kispadon – mindez Dunaújvárosban. Ha ezt szegény Simon Tibi látná, nem érezné jól magát. A mai játékosok többsége, aki a Ferencvárosban futballozik, nem is igazán tudja, mi az igazi Ferencváros. Vigyük vissza a fanatizmust a Groupamába, még ha nehéz is kimondanom ezt a nevet! Hajrá, Fradi! – üzente videón Udvarácz Milán, az FTC korábbi kapusa.

– Örömmel hallom, hogy ismét milyen akcióra készültök a hétvégén. Sajnos én nem tudok ott lenni Dunaújvárosban, mert nekem is meccsem lesz, de még a hideg is kiráz, ha belegondolok, milyen hangulat lesz ismételten – ezek már az egykori Fradi-védő, Balog Zoltán szavai. – Nagyon nagy szükség van rátok, nagyon bízom benne, hogy hamarosan megoldódik az a helyzet, ami most a klub és köztetek van, és visszatértek a lelátóra. Nagyon nagy szükség van rátok, azt az erőt, amit ti adtok, semmi nem pótolhatja. Visszagondolva egy-egy hazai bajnoki vagy nemzetközi kupamérkőzésre, a ti szurkolásotokkal át tudtunk lendülni a holtpontokon. A Millwall elleni visszavágón például nem is lehetett más eredményt elképzelni, csak a győzelmet. Úgy gondolom, hogy hiányoztok a csapatnak. Hétvégén mutassátok meg, ti vagytok a legjobbak és a legnagyobbak. A csapatnak nagyon sok sikert, győzelmet! Hajrá, Peti! Hajrá, Fradi!

Olvasói sztorik