NB I

„Az volt az igazán rémisztő, amikor megtudtam, vége a karrieremnek”

Dr. Horváth Zsolt felépülése jól halad a szívműtétjét követően.

Dr. Horváth Zsolt, a Debrecen középpályása volt a DIGI Sport, Reggeli Start című műsorának vendége, ahol többek között arról beszélt, hogy a szívműtéte után mennyire kell elszakadnia a labdarúgás világától, s hogyan látja most a jövőjét.

– Hobbi szinten lehet sportolni, de az valljuk be nem ugyanolyan, mint az életemnek az eddigi szakasza. Mindent lehet, csak ugye megvan az esélye, hogy valami olyan eredmény következik be, amely esetlegesen az ember életébe kerülhet. Nagyon erősen nem javallott bármilyen olyan sportot űzni, amiben van testi kontakt, mert ott van a veszély arra, hogy olyan ütés éri az embert, hogy történik valami a fejjel vagy a szívvel, s nem kívánt következményekhez vezethet.

– Úgy gondoltam, hogy van még előttem három-négy jobb és egy-két rosszabb év az első vagy a másodosztályban. Ez nem jött össze, ilyenkor is mutatja meg az élet, hogy milyen tökéletes rendező. Öröm az ürömben, hogy a futball utáni évekre is gondoltam már korábban – mondta a jogi végzettséggel rendelkező Horváth.

Olvasói sztorik