NB I

Radványi Miklós lett a Mezőkövesd vezetőedzője – hivatalos

A DAC korábbi trénere 2018 nyaráig írt alá.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu értesülése szerint Radványi Miklós lesz az OTP Bank Ligában bennmaradásért harcoló Mezőkövesd Zsóry FC új vezetőedzője – írtuk meg elsőként a nap folyamán, s mindezt a borsodi klub hivatalos honlapján erősítette meg nem sokkal ezelőtt.

Hagyacki József, az egyesület ügyvezetője elmondta, a Ferencváros elleni mérkőzést követően a klubvezetés és Tomiszlav Szivics is úgy látta, új impulzusra van szüksége a csapatnak, a legjobb megoldás, ha új edző érkezik. A következő négy fordulóban és a következő szezonban Radványi Miklós lesz a csapat vezetőedzője. Bíznak abban, hogy sikerül elérni vele a kitűzött célt. A 46 éves szakember azt szeretné, ha a hátra lévő négy fordulóban 12 pontot szerezne csapata, de azzal is elégedett lenne, ha egy ponttal megelőznék a tizenegyedik helyezettet.

– Jó a játékosállomány, ám az utóbbi hetek kudarcai lelkileg nagyon megviselték a futballistákat, szinte a padlón vannak, az a feladatom, hogy felrázzam őket. A televízióban néztem az Újpest elleni, 3-1-es vereséggel végződött hazai meccsüket, láttam, hogy min kellene javítani. Elődömnél több játékos nem a megszokott posztján szerepelt, ezen mindenképpen változtatni fogok. A keret tagjai közül Hudák Dávid a játékosom volt a DAC-nál, de Marek Strestíket, Tomás Tujvelt, Dominik Fótyikot és Peter Sulekot is jól ismerem. Kevés idő áll a rendelkezésemre a szombati, Honvéd elleni rendkívül nehéz hazai bajnoki meccsig. Bízom benne, hogy a listavezető ellen az eddiginél sokkal harcosabb csapat lép majd pályára – nyilatkozta Radványi az Ujszo.com-nak.

Radványi Miklóssal 2018. június 30-ig szóló megállapodást kötött a klub. A Mezőkövesd Zsóry négy fordulóval a bajnokság vége előtt 35 ponttal a nyolcadik helyen áll az OTP Bank Ligában, egy ponttal megelőzve a már kieső helyen lévő, 11. DVSC-t.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik