NB I

Egy évre eltiltották a bírót rugdosó magyar focistát

Kedden ismét összeült a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága (FEB) és több NB I-es, NB II-es, valamint a Magyar Kupával kapcsolatos büntetésekben is határozott.

A fegyelmi határozat továbbra is fenntartja a Ferencváros kétszer 300.000 forintos büntetését, melyet két DVTK elleni találkozón – a bajnokságban és a kupában – róttak ki rá.

„A FEB tárgyalás megtartása után az FTC – Diósgyőr bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-vel, mint visszaesővel szemben hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért kiszabott 300.000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.”

„A FEB tárgyalás megtartása után az FTC – Diósgyőr MK mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-vel, mint visszaesővel szemben hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért kiszabott 300.000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.”
– olvasható az MLSZ honlapján.

Ezen kívül a Mezőkövesd játékosa, Branko Pauljevics egy, a Budaörs labdarúgója, Horváth Roland pedig két meccset fog kihagyni piros lap miatt. Nem úszta meg ennyivel a Baktalórántháza játékosa, Molnár Levente, aki szidta a játékvezetőt, majd pedig szándékosan belerúgott – egy évig nem játszhat.

„Molnár Levente (Baktalórántháza), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, amiért kiállították. A piros lap felmutatása után a játékvezető személyére ismételten sértő kifejezést használt, majd elindult a játékvezető felé és kétszer szándékosan belerúgott a játékvezető lábfejébe. Ezután a kiállított labdarúgót társai lökdösték el a játékvezető közeléből, majd miután a játékvezető a játéktér elhagyására kérte személyére ismételten sértő kifejezést használt, 2017. április 25. napjától kezdődően minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől 12 hónapra szóló eltiltást kapott.

Olvasói sztorik