NB I

A gólveszélyes támadó elhagyja a káoszban lévő Fradit

Biztos, hogy visszamegy Ausztriába a csatár, aki megunta a kölcsönjátékos szerepét.

A szezon elején érkezett a Ferencvároshoz kölcsönbe Marco Djuricin, aki az ősszel még termelte a gólokat, ám a tavasszal már jóval kevesebb lehetőséget kap Thomas Doll vezetőedzőtől. Az RB Salzburgtól kölcsön vett csatár jelenleg nyolc gólnál és hat gólpassznál jár az NB I-ben – valamennyit az őszi szezonban jegyezhette. Djuricin elégedetlen mostani helyzetével a Fradinál és azt is elárulta a laola1.at-nak, hova viszi az útja nyáron.

– Nem játszom, úgyhogy egyáltalán nem nevezném szupernek a tavaszt. Nem vagyok elégedett a helyzetemmel, de erről csak én tehetek, keményebben kell dolgoznom. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy az utóbbi időben a bal szélen kaptam lehetőséget, ami nem az én posztom. Csatárként sokkal jobban ment ősszel, rugdostam is a gólokat. Csapatként sem lehetünk elégedettek, nem megy nekünk a játék, káosz uralkodik nálunk a mostani idényben – mondta őszintén az osztrák csatár. – Egy biztos, a nyáron visszatérek a Salzburghoz. Őszintén szólva, nincs már sok kedvem sehol kölcsönjátékosként szerepelni, csakis a végleges megoldás érdekel, ha klubot váltok.

Az interjúban megkérdezték Djuricint, mekkora esélyét látja annak, hogy az édesapja által vezetett Rapid Wienhez igazol a nyáron.

– El tudom képzelni, hogy ott folytassam a pályafutásomat, a következő 1-2 hónapban minden kiderül.

Olvasói sztorik