NB I

Távozhat a közönségkedvenc és a csapatkapitány is a Honvédtól

George F. Hemingway klubtulajdonos elmondta, Zsótér Donát kölcsönszerződése után visszatér Újpestre, Hidi Patrik pedig külföldre készül.

Kikaptak az aranyrangadón a Vasastól, de vezeti a labdarúgó NB I tabelláját a Honvéd, amely Gyirmótra megy a következő fordulóban, akadémiája új német igazgatót szerződtetett, stadionja pedig elvileg épül majd – a bajnoki esélyekről, aktualitásokról kérdezte George F. Hemingway klubtulajdonost a Digi Sport. A klubvezető beszélt a játékoskeretről is, amelyben lesznek változások a nyáron.

– A hozzánk szerződött játékosok közül csak Hidi Patriknak jár le a szerződése. Vannak kölcsönjátékosok, Balázs Zsolt, Zsótér Donát, ők visszamennek a csapatukhoz. Zsótér nem a mi labdarúgónk, semmilyen erőnk nincs, hogy őt visszatartsuk – fogalmazott a támadóról, aki az Újpest játékosa, onnan került fél éve a Honvédhoz kölcsönbe. És hogy Zsótér mit tenne?

– Erről őt kell megkérdezni. Mondta már többször is, hogy szívesen maradna a Honvédnál, de valószínűleg az Újpesthez megy, és akkor ott is jó munkát fog végezni. Ez nem rajtunk és nem rajta múlik – mondta a közönségkedvenc támadóról.

– Azt gondolom, hogy Hidi külföldre igazol, az ügynöke úgy gondolja, hogy lesz külföldi kérője. Ha mégis itt maradna, nagyon szívesen itt tartjuk.

Szóba került a vezetőedző személye is: Marco Rossinak is lejár a szerződése.

– Ahogy már többször elmondtam, tárgyalunk Marcóval, szerintem hamarosan kiderül, mi lesz a helyzet. Ő szeretne maradni, mi szeretnénk, hogy maradjon, de a piszkos anyagiak azok mindig fontosak.

Hemingway emellett kifejtette, szerinte már az utolsó forduló és az ott sorra kerülő Honvéd–Videoton meccs előtt eldől majd a bajnoki cím sorsa.

Olvasói sztorik