NB I

Semleges Térfél: hová tűnnek a magyar tehetségek?

Vasárnap este 19 órakor indul útjára a már szokásosnak mondható adásával a Semleges Térfél, amelyben minden héten az NB I-es klubok szurkolói mondják el véleményüket az adott élvonalbeli fordulóról. A Semleges Térfél egy független futballszurkolói közösség, ami a magyar foci fejlődéséért kíván tenni.

Ezúttal is lesz miről beszélgetniük a szurkolóknak, hiszen a Paks először veszített hazai pályán, a tolnaiak a Diósgyőrtől kaptak ki 1-0-ra. Viharos mérkőzésen, a szülinapos Gera mesterhármasával győzött a Ferencváros a sereghajtó Gyirmót otthonában, valamint újra bejelentkezett a bajnoki címért a Vasas, miután a Szusza Ferenc Stadionban megverte a Budapest Honvédot. Ezek mellett természetesen szó esik még a Debrecen és az Újpest győzelméről, valamint a Videoton újabb pontvesztéséről.

A hétvégi találkozókon (28.forduló) kívül a szurkolók még a légiósok és a magyar játékosok helyzetét elemzik, valamint arra a kérdésre keresik a választ, hogy hová tűnnek a magyar tehetségek, akiknek ígéretesen indul a pályafutásuk?

A műsorban megszólaló szurkolók:
– Kolárik József (Ferenczvárosi C-közép szurkolói portál szerkesztője)
– Emődi Zoltán (amigeleken.hu, DVTK szurkolói portál szerkesztője)
– Bődi Balázs (lokiblog.eu)
– Juhász Kristóf (Vasas-szurkoló)
– Borsche Gábor (Újpest-szurkoló)
A műsor moderátora: Bíró Dávid (Maxi Rádió, a Gólterápia műsorvezetője )

A műsor ide kattintvais nézhető.

Olvasói sztorik