NB I

Lázasan védte ki a Honvéd szemét a Vasas kapusa

A barátnője segíti Nagyot a gyógyulásban, hogy egészséges legyen a szerdai kupameccsre.

Szombat este az NB I huszonnyolcadik fordulójában a Vasas ideiglenes otthonában 1-0-ra legyűrte az éllovas Budapest Honvédot. A győzelemben nagy szerepe volt az angyalföldiek kapusának, Nagy Gergelynek, aki több bravúrt is bemutatott, a hajrában pedig tizenegyest védett – ez pedig annak tudatában, hogy milyen egészségügyi állapotban volt a játékos, még nagyobb teljesítménynek tudható be.

– Csütörtökön zuhogó esőben, hidegben, viharos szélben edzettünk. Utána már éreztem, hogy nem vagyok jól, a közérzetem egyre rosszabb lett, belázasodtam és a torkom is el kezdett fájni – kezdte a Vasas hivatalos honlapjánNagy. – Pénteken következett egy átmeneti javulás, ám szombat reggelre ismét belázasodtam, de vállaltam a játékot. Aztán meccs közben éreztem, hogy ismét megy feljebb a lázam, rázott a hideg. Ilyen rosszul még sohasem éreztem magam mérkőzésen. A barátnőm fog segíteni a gyógyulásban, kikúrálom magamat. Vasárnap szabadnap, amit ágyban töltök azért, hogy a hétfői edzésen már egészséges lehessek és készülhessek a szerdai, számunkra nagyon fontos kupamérkőzésre, amelyen folytatnánk a kapott gól nélküli sorozatot – folytatta a játékos a Mezőkövesd elleni kupameccsre utalva.

-A kispestiek elleni találkozón el kell ismernem, hogy szerencsém is volt. A 11-es szituációnál azért vannak jelek, amiket észre lehet venni. Ha Eppel rúgta volna a büntetőt, akkor biztosan középen maradtam volna. Lanzafaménál pedig volt néhány tizedmásodperc, amíg kivártam, hoztam egy döntést, hogy balra vetődök, ami szerencsére jónak bizonyult. Az utóbbi három „hazai” meccsen sajnos túlságosan sok, kilenc gólt kaptunk. Éreztem, hogy ezen javítanom kell és a csapatnak is – nyilatkozta a Vasas hálóőre.

Olvasói sztorik