NB I

Gera a győzelem után is kritikus: Szerencsénk volt, javulnunk kell

Holczer zavart látott a gyirmótiakon a tizenegyesnél, ezt használta ki.

Négy nyeretlen meccs után újra győzött a Ferencváros az NB I-ben. A bajnoki címvédő a sereghajtó Gyirmót otthonából hozta el a három pontot. A 3-2-re megnyert találkozón a meccs legjobbja a harmincnyolcadik szülinapját ünneplő és mesterhármasig jutó Gera Zoltán volt, de Holczer Ádám tizenegyes védése is kellett a hajrában.

– Nem alakulhatott volna számomra jobban a mérkőzés, nagyon örülök, hogy a születésnapom alkalmából három gólt lőttem – kezdte Gera Zoltán a FradiMédiának. – Annak viszont sokkal jobban örülök, hogy nyertünk, mert e nélkül nem sokat értek volna a góljaim. Semmi különleges ünneplés nem lesz szülinapomon, ahogy szoktuk, családdal, gyerekekkel, egy-két baráttal. Nagyon fontos volt, hogy megnyerjük a meccset, de őszintén szólva a végén szerencsénk volt a tizenegyesnél. Javulnunk kell, 3-1 után nem szabadna ennyire kiengednünk, ezen mindenképpen javítanunk kell – nyilatkozta kritikusan a csapatkapitány.

– Életemben először jöttem ki megigazítani a labdát a tizenegyes előtt, azt vettem észre, hogy a gyirmótiak nem értették meg egymást abban, hogy ki lője a büntetőt – emlékezett vissza a hajrára Holczer Ádám, a Fradi kapusa. – Próbáltam ezzel én is zavart kelteni. Minden rúgóból készülünk, amikor ránéztem, ezt a döntést hoztam, nem gondolkodtam, hála istennek bejött.

Olvasói sztorik