NB I

NB I: korábbi edzője szerint ma végre győz a Fradi

Garami József úgy érzi, a kispestiek örülhetnek a Vasas elleni fővárosi rangadó végén.
A tabella:
1. Bp. Honvéd 50 pont
2. Videoton 49 pont
3. Vasas FC 44 pont
4. Haladás 39 pont (11 győzelem)
5. Ferencváros 39 pont (10 győzelem)
6. Paksi FC 38 pont
7. Újpest FC 36 pont
8. Mezőkövesd Zsóry FC 35 pont
9. DVSC 31 pont (8 győzelem)
10. MTK 31 pont (7 győzelem)
11. DVTK 28 pont
12. Gyirmót FC 20 pont

Szombaton a 28. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. A Rangadó.hu minden hétvégét megelőzően megkérdez egy szakértőt az aktuális párosításokról. Ezúttal a Ferencváros és az MTK korábbi mesteredzője, a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, a jelenleg MTK szakmai igazgatójaként tevékenykedő Garami József latolgatta az esélyeket.

Debrecen‒Haladás

‒ A DVSC az elmúlt mérkőzésein egyre jobban játszott, de nem ment neki a góllövés. Hazai pályán azért a Debrecen az esélyesebb, de nagy küzdelem várható, és a Haladás kiharcolhat egy döntetlent.

MTK‒Videoton

‒ Nehéz mérkőzés lesz az MTK számára a kiváló erőkből álló székesfehérvári csapat ellen, de remélem, meglepetést tudunk okozni.

Mezőkövesd‒Újpest

‒ Az Újpest is jó játékost mutatott az elmúlt meccsein, míg a Mezőkövesd számomra nagyon hullámzó, ezért újpesti sikert várok.

Gyirmót‒Ferencváros

‒ A Fradinak az elmúlt időszakban nem akart összejönni a győzelem. Úgy gondolom, a sereghajtó újonc ellen a zöld-fehérek mindent meg fognak tenni a sikerért, és nyerni is fognak idegenben.

Paks‒Diósgyőr

‒ A Paks hazai pályán nagyon masszív, szervezett csapat, és véleményem szerint ezúttal is otthon tartja a három bajnoki pontot.

Vasas‒Bp. Honvéd

‒ Nagy rangadónak ígérkezik ez a találkozó. Két jó formában lévő, dobogón álló csapat csap össze, de én ezúttal kispesti győzelemre tippelek.

Olvasói sztorik