NB I

Gera Zoltán: Innen már tényleg csak feljebb van

A Ferencváros középpályása szerint itt az idő javítani.

Az NB I negyedik helyén álló Ferencváros szerdán vereséget szenvedett Pakson, de a szombat este hazai pályán javíthat a Vasas ellen. A csapat rutinos játékosa, Gera Zoltán beszélt a klub honlapjának a hullámvölgy okairól és a piros-kékek elleni rangadóról.

– Nagyon remélem, hogy már csak dacból is fogunk ezek után játszani és megmutatjuk azt, hogy hiba minket leírni. Jelen pillanatban nem vagyunk túl jó állapotban, de innen már csak felfelé vezet az út. Magunknak köszönhetjük, hogy ilyen helyzetbe kerültünk. Az elmúlt időszakban sokszor átéltünk olyan kudarcokat, ami után a csapat még nagyobb bajba kerülhetett volna, de sokszor reagáltunk erre jól és nagyon bízom benne, hogy ez most is így fog történni – fogalmazott.

A Vasas is vereséget szenvedett az előző fordulóban, így egy győzelemmel a szerdai vereség ellenére is be tudják fogni őket a tabellán.

– Szerencsére olyan jól alakultak számunkra szerdán az eredmények, hogy lehetőségünk van arra, hogy megelőzzük őket és hazai pályán nem is lehet más célunk, mint a győzelem. Nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy az ellenfelünk milyen formában van, nekünk kell összeszednünk magunkat. Olyan játékot kell nyújtanunk, amit a képességünk alapján tudunk. Meg akarjuk mutatni, hogy a jelenlegi állapotunk nem tartós, szeretnénk ebből kijönni már most szombaton. Az a jó, hogy ismét mérkőzés lesz, és újra lehet bizonyítani, hogy innen már tényleg csak feljebb van.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik