NB I

Mezőkövesd: a gólvágó szezonja véget érhet; szerződést bontottak egy légióssal

Öt bajnoki nyeretlen meccs után a hétközi fordulóban ismét győzött a Mezőkövesd Zsóry FC. Tomiszlav Szivics együttese a Debrecen ellen aratott 2-1-es győzelemmel javított az elmúlt hetek mérlegén, szombat délután azonban sokkal nagyobb bravúrra lesz szükség a pontszerzéshez. A borsodiak ugyanis az éllovas Videotonhoz látogatnak, a szerb-magyar szakember helyzetét pedig a sok sérült sem könnyebbíti meg.

– Veszelinovics rásérült sajnos és lehet, hogy befejezte a szezont ő is – kezdte Szivics a helyzetjelentést a szerb támadóval, aki már a Loki ellen sem száz százalékos állapotban lépett pályára. – Nagyok a gondok. Farkas esetleg hétfőn megpróbálhatja, Bacselics-Grgics egyre jobb, biztató az állapota. Ugyanakkor Sulek szezonjának vége, Damcsevszki pedig már haza is ment, mert keresztszalag szakadást szenvedett, megműtötték, ezért sajnos nem tudtuk használni. S mivel nyárig szólt a szerződése, közös megegyezéssel fel is bontották azt. Hihetetlenül pechesek vagyunk – olvasható a mezőkövesdiek hivatalos honlapján.

Veszelinovics a bajnokságban és a Magyar Kupában is egy-egy gólt szerzett a téli érkezését követően, Damcsevszki a tavaszi első három fordulóban játszott, majd lesérült, jelenleg pedig már szabadon igazolható.