NB I

A Fradi és a Honvéd sem nyer a hétközi fordulóban?

Horti Gábor úgy véli, a Mezőkövesd még a lakatlan szigetek bajnokcsapatától is kikapna - NB I-es előzetes.

Kedden és szerdán a 26. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. Ezúttal a Hír TV népszerű műsorvezetője, Horti Gábor a tőle megszokott stílusban latolgatta az esélyeket.

Vasas FC – Újpest FC

– Az átigazolási rendszer Twist Olivérjének nem akarnak összeállni az eredményei, pedig a Vasas elleni kupameccsen is tisztességesen játszott, valahogy azonban előre kevesek az újpestiek. Becsületesen küzdenek, de hiányzik belőlük, hogy a lasztit a hálóba juttassák. Most sem övék lesz a három pont.

DVTK – Budapest Honvéd

– Egyszer csak Bódog Tamás megtanította futballozni a diósgyőrieket. Elkezdtek szervezetten játszani, most már csak azt kéne, hogy valakit leigazoljanak, mondjuk Luis Suárezt. A Fradi ellen azért szép gólt szereztek, szóval jönnek felfelé a srácok. Ennyit tesz, ha valaki nem az UEFA C-licencével virgácskodik, hanem kicsit elmegy céhlegénynek külföldre, összeszedi a tudást, és azt alkalmazza idehaza. Nem értem korábban hogyan lehetett ezzel a csapattal ilyen sz@rul szerepelni. Szerintem tök f@sza a Diósgyőr, de a kopasz olasz is nagyon megformálta a Honvédot, a nagy varázsló Szabó Gyuri bácsi nem is tudja, hogyan szedje össze a prémiumot. Muszáj nyernie a DVTK-nak, és fog is.

MTK Budapest – Swietelsky Haladás

– Elég zűrös kis meccs lehet, ami akár feszítő nulla nulla is lehet. Az utánpótlás megváltó Tamási Zsolt az MTK-t még nem váltotta meg, illetve Mészöly Géza embereiből is kicsusszant mostanában az energia. Éles lesz, valószínűleg fölényes 1-0-val agyonveri a Haladás az MTK-t.

Mezőkövesd Zsóry FC – DVSC

– A Mezőkövesdnek mindegy hol játszik, még a lakatlan szigetek bajnokcsapatától is kikapna. A szerb korosztályos válogatott szövetségi kapitánya eddig még sok jót nem tett Mezőkövesden. Kétségek merülnek fel, hogy mennyire hozzáértő lehet a szerb korosztályos válogatottat irányító szaktestület, ha korábban olyan embert igazoltak le, aki egy sima klubcsapattal sem megy semmire. Tomiszlav, menj innen, nem vagy jó! A DVSC fog nyerni 2-1-re.

Gyirmót FC Győr – Videoton FC

– Pikáns mérkőzés, de Bergék számára nincs menekülés: ha a Gyirmótot nem verik meg, akkor kit? Küzdenek a gyirmótiak is, de hirtelen eszembe jutott, amikor az egyik meccsen két Gyirmót-védő összefutott, az ellenfélben a színes bőrű srác meg úgy meglepődött, hogy rémületében berúgta a labdát a kapuba. Az a jelenetsor azért a szervezettségre utal, úgyhogy a Vidi szerintem megkoppintja a hazai pályán játszó Gyirmótot.

Paksi FC – Ferencvárosi TC

– Azt mondom, hogy botrányos egy egyre végeznek a felek. A Paks odahaza jól szerepel, már amennyire a pálya engedi, Thomas Doll meg egyébként is szeret szántóföldön futballozni. A Fradi edzője valószínűleg már készül, hogy ezt a döntetlent is megmagyarázza.

Olvasói sztorik