NB I

A Chelsea sztárja Budapesten bukkant fel, visszatérne – FOTÓ

A magyar főváros elvarázsolta a belga klasszist.

Mostanában keveset láthatják a lila-fehérek a pályán, de a lelkesedése töretlen, erről és a hétvégi impozáns vendégéről is kérdeztük Kylian Hazardot az Újpest hivatalos oldala.

– Milyen állapotban vagy most, mikor láthatunk ismét huzamosabb időt tölteni a pályán?

– Sérülésem már rég a múlté, százszázalékos állapotban vagyok. Várom, hogy Nebojsa Vignjevic ismét bizalmat szavazzon nekem, és a pályán bizonyíthassam tudásom. Szeretném előrébb segíteni a csapatot a bajnoki tabellán, így minden erőmmel azon vagyok, hogy beverekedjem magam a csapatba. Elsőként minél több játékidőt kapva, majd kis idővel később ismét kezdőként szeretném magamra ölteni a lila-fehér mezt.

– Hogy értékeled az eddigi tavaszi idényünket?

– Úgy látom, sok a hiba a pályán. Hagyjuk, hogy az ellenfél akarata és játéka érvényesüljön, ez sok-sok bajnoki pontvesztést eredményezett eddig, de optimista vagyok. Bízom benne, hogy a hátralévő nyolc mérkőzésen még sok pontot fogunk szerezni, amivel akár a tabella első felében is végezhetünk.

– Már szinte mindenki tud a hétvégi vendégedről. Mesélj egy kicsit, mit csináltatok?

– Mivel már sokszor jártam testvéreimnél, most meghívtam magamhoz Edent a hétvégére, aki boldogan jött Budapestre. Igyekeztem sok mindent megmutatni neki, mivel még nem járt a magyar fővárosban. Bármerre mentünk, el volt ragadtatva, nagyon tetszett neki a belváros. Búcsúzáskor még azt is megsúgta, hogy szeretne visszajönni, és többet látni ebből a szép városból.

Olvasói sztorik