NB I

Semleges Térfél: Vignjeviccsel beszélik ki a szurkolók az NB I hétvégi fordulóját

Vasárnap este 19 órakor indul útjára a már szokásosnak mondható adásával a Semleges Térfél, amelyben minden héten az NB I-es klubok szurkolói mondják el véleményüket az adott élvonalbeli fordulóról. A Semleges Térfél egy független futballszurkolói közösség, ami a magyar foci fejlődéséért kíván tenni.

Ezúttal is lesz miről beszélgetniük a szurkolóknak, hiszen a Ferencváros a kupameccs után a bajnokin sem bírt a Diósgyőrrel – az adásban egy Fradi – és egy DVTK-drukker is elmondja véleményét a látottakról. Az NB I. huszonötödik fordulójában a Vasas idegenben győzte le a Videotont, az Újpest pedig ezúttal sem bírt hazai pályán a Pakssal, a Haladás elleni győzelmével pedig élre állt a Honvéd – a szurkolók ezekről az izgalmas történésekről is beszélgetnek majd és nem maradhat szó nélkül a DAC-Slovan rangadó sem.

A szurkolókon kívül pedig a műsor vendége lesz az Újpest FC vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics is, aki saját szemszögéből is mesél a hétvégi döntetlenről és természetesen a drukkerek is kérdezhetnek tőle.

A műsorban megszólaló szurkolók:
– Kolárik József (Ferenczvárosi C-közép szurkolói portál szerkesztője)
– Emődi Zoltán (amigeleken.hu, DVTK szurkolói portál szerkesztője)
– Bődi Balázs (lokiblog.eu)
– Juhász Kristóf (Vasas-szurkoló)
– Borsche Gábor Újpest-szurkoló)
A műsor moderátora: Bíró Dávid (Maxi Rádió, a Gólterápia műsorvezetője )

Az adás ide kattintva is elérhető.

Olvasói sztorik