NB I

Íme az új Vasas-stadion szektorainak névadó legendáinak névsora

Huszonöt nevet választottak a szurkolók és a vezetés.

Markovits László, a Vasas SC elnöke és a Szurkolói Klub kezdeményezésére az angyalföldiek szerda esti, Újpest elleni kupamérkőzése előtt a szurkolói csoportok képviselői a Fáy utcában kaptak részletes tájékoztatást a stadionrekonstrukciós folyamat eddigi állomásairól és arról, hogy a jövőbeni tervek kapcsán a vezetőség miben számít a drukkerekre – írja a vasassc.hu.

Szó esett a Vasas szurkolói számára kiküldött első szurkolói kérdőív tapasztalatairól is. A stadionnal kapcsolatos névadások kapcsán huszonöt tagú lista alakult ki: a szurkolók választotta húsz legendából és az ügyvezetés javasolta további öt nagyságból kerülnek majd ki a szektorok, illetve az edzőcentrum pályáinak névadói.

Íme a lista:
Bakos Sándor, Berendy Pál, Bundzsák Dezső, Csordás Lajos, Farkas János, Ihász Kálmán, Izsó Ignác, Kárpáti Béla, Kiss László, Komjáti András, Lóránt Gyula, Machos Ferenc, Mathesz Imre, Mészáros Ferenc, Mészöly Kálmán, Müller Sándor, Plattkó Ferenc, Puskás Lajos, Raduly József, Sárosi László, Szentmihályi Antal, Szilágyi Gyula, Takács II. József, Török Péter, Várady Béla.

A felmérés folytatódik, hamarosan jön a második rész, amelynek kérdéseit a szerdai találkozón már egyeztették a szurkolók képviselőivel.

Olvasói sztorik