NB I

Szivics karrierje során még soha nem volt ilyen nehéz helyzetben

A kövesdi tréner sérülésekre és a rossz játékvezetői ítéletekre is panaszkodik.

Háromgólos győzelemmel debütált az NB I-ben a Mezőkövesd Zsóry FC télen kinevezett vezetőedzője, Tomiszlav Szivics. A jó kezdést azonban nem folytatta eredményes folytatás, három vereség és egy döntetlen a mérleg a DVTK elleni siker óta. A tréner helyzetét a játékosai sorozatos sérülései és a játékvezető ítéletei sem könnyítik meg.

– Húsz éve dolgozom edzőként, soha nem volt még ilyen nehéz helyzet a csapataimnál, ilyen szerencsétlen periódus sem. De sajnos mindig van első – kezdte a szakvezető a kövesdiek hivatalos honlapján. – Az első négy fordulóban Tujvel nem védett, most megsérült Farkas, aki a legjobb formában lévő játékosunk volt. Három hétig gipszben lesz a karja, utána kezelés, terápia vár rá és vége is lesz a szezonnak. Nagyon szomorú vagyok, mert ilyen nem történt még úgy, hogy nem tehettünk róla – folytatta Szivics, majd hozzátette, a csapat több tagját is elérte a vírusos megbetegedés a meccs előtti napon, találkozó napján pedig Hudák betegedett le, de Bacelic-Grgic is újra megsérült felépülése után. A tréner azonban nem akar siránkozni, dolgozik tovább a csapatával, úgy véli az élet most próbára teszi őket, mennyire erősek.

A szerb-magyar szakember a hivatalos honlapon még kitért arra is, hogy a legutóbbi találkozón a Haladás javára olyan tizenegyest adott meg a játékvezető, aminél sokkal egyértelműbb szituációt nem fújtak be javukra a Gyirmót és a Vasas elleni meccsen.

Olvasói sztorik